Man in kofferbak gearresteerd voor mogelijke drugshandel en openstaande vonnis

4 maanden geleden gepubliceerd

In de late uren van zaterdag 30 maart is een man in Zevenbergschen Hoek gearresteerd. De verdachte, een 22-jarige man uit Tilburg, zat verstopt in de kofferbak van een auto en had een witte substantie bij zich, die mogelijk harddrugs zijn. Daarnaast stond er een openstaand vonnis van 45 dagen tegen hem.

Snelheidsovertreding leidt tot arrestatie

De politie hield de auto rond 00:30 uur op de Lapdijk aan, nadat de bestuurder opviel door te hard rijden op de A16. De snelheidsovertreding was ongeveer 29 km/uur boven de toegestane limiet. Nadat de bestuurder de instructie kreeg om de agenten te volgen naar de Lapdijk, ontdekte de politie bij aankomst een zakje met vermoedelijk hasj op de achterbank.

Verdere zoektocht

Bij navraag of er meer drugs in de auto aanwezig waren, werden nog twee zakjes met vermoedelijk hasj tevoorschijn gebracht. Een agent ontdekte vervolgens de 22-jarige man in de kofferbak van de auto. Bij hem werd ongeveer 100 gram van een witte substantie gevonden. De man werd direct gearresteerd.

Het is nog onbekend of de witte substantie daadwerkelijk harddrugs zijn. Het materiaal is voor nader onderzoek opgestuurd. De identiteit van de bestuurder is nog niet bekend gemaakt. De politie zet het onderzoek voort.