Hennepstekkerij aangetroffen in Zevenbergen, twee personen aangehouden

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Agenten hebben in een bedrijfspand aan de Campagneweg een hennepstekkerij aangetroffen. In het pand werden een 51-jarige Oosterhouter en een 33-jarige Bredase aangehouden.

De stekkerij werd ontdekt nadat er op vrijdagmiddag 18 december een melding binnen kwam dat er personen met bivakmutsen het pand waren binnen gegaan. Meerdere eenheden van de politie gingen direct ter plaatse. Ook de politiehelikopter, die in de buurt was, assisteerde bij de melding. De agenten in de helikopter zagen op de eerste verdieping van het bedrijf veel warmte vrij komen. Agenten gingen het pand binnen en troffen daar de twee verdachten aan. Op de eerste verdieping was een hennepstekkerij in bedrijf met in totaal 197 hennepplanten en ruim 4000 hennepstekken. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de hennep geruimd. De twee verdachten zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau en daarna met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.

Adverteren op MoerdijkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op MoerdijkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Moerdijk
22:45

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

65%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief