Getuigen gezocht van poging gewapende overval op supermarkt in Zevenbergen

Normal mouw nieuwe uniform politie

De politie doet onderzoek naar een poging overval op een supermarkt die afgelopen woensdagavond 4 november heeft plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen.

De overval vond woensdag 4 november plaats omstreeks 20.55 uur net voor het sluiten van de supermarkt aan de Zuidhaven. Drie daders kwamen de winkel binnen waarop één van hen de medewerkster met een vuurwapen bedreigde en eiste geld. De vrouw is hard gaan schreeuwen en heeft ze weggejaagd. De drie jongens zijn er zonder buit vandoor gegaan in de richting van de Molenstraat.

Signament

Het gaat om 2 jongens van ongeveer 1 m 65 lang en een jongen die iets langer is. Ze zijn ongeveer 16 tot 18 jaar oud. Ze droegen alle drie een zwart trainingspak en hadden iets voor hun gezicht en hadden een capuchon op. Een dader droeg een rugzak van het merk Kappa.

Iets gezien of heeft u camerabeelden?

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met de politie via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). 

Adverteren op MoerdijkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op MoerdijkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Moerdijk
01:14

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

65%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief